Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu Öğrencileri Yılsonu Şenliğinde Buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz döneminde dinlenmelerini, eğlenmelerini, onları heyecanlandıracak ve mutlu edecek tecrübeler elde etmelerini amaçlayarak gerçekleştirdiği Yaz Okulu, düzenlenen yılsonu şenliği ile sona erdi.

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Aygün Gençlik Merkezi’nde düzenlenen şenlikte yaz okuluna katılan çocuklarla bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yaz boyunca öğrencilerin aldıkları eğitimler hakkında bilgi alıp memnuniyetlerini sordu.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR: “ALDIĞIMIZ TÜM DÖNÜŞLER NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMIZI GÖSTERDİ”

Çocukların yaz okulundaki eğitimlerinden oldukça memnun olduğunu ve tüm dönüşlerin bu doğrultuda olduğunu ifade eden Başkan Volkan Nallar; “Çocuklarımızın eğlenmesi, dinlenmesi, tablet – telefon gibi şeylerden uzaklaşıp yeni eğitim öğretim yılında hem fiziksel hem de mental olarak enerjilerine katkı sağlamak adına Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu’nu aktif hale getirdik. Şu ana kadar aldığımız tüm dönüşler ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterip çocukların ve ailelerinin yanı sıra bizleri de çok mutlu etti.” dedi.

“2248 ÇOCUĞUMUZA ÜCRETSİZ OLARAK KALİTELİ EĞİTİM FIRSATI SUNDUK”

4 ayrı merkezde verilen eğitimlerle yaz okullarını tamamladıklarını belirten Başkan Volkan Nallar; “Ahmet Aygün Gençlik Merkezi, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, Aydoğdu Gençlik Merkezi ve Çiftlikönü Mahalle Konağı’nda 4-15 yaş arası 2248 çocuğumuza kaliteli eğitim fırsatı sunduk. 12 spor branşında 1153 çocuğumuz gelişimlerine yeni şeyler kattı. 9 kültür branşında 1095 çocuğumuz yaz okulu sayesinde artık geleceğe daha da dolu bakıyor. Bununla birlikte yaz okullarımızda nitelikli programlara katılan ve kendilerine verilen görevleri tamamlayan öğrencilerin sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerinin yanı sıra sorumluluk duygularının gelişmesine de katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Ben emeği geçen başta eğitmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Düzenlenen Yaz Okulları Yılsonu Şenliği’nde ayrıca tüm öğrencilere katılım belgeleri eğlenceli aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlendi. Şişme oyun grupları, halat çekme, penaltı atma, çuval yarışı gibi birçok etkinliğin yer aldığı Süleymanpaşa Belediyesi Yaz Okulu Yıl Sonu Şenliği çocukların unutamayacağı bir gün yaşamasını sağladı.

KIŞ OKULU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulları için hazırlıklara başlandığı, kısa bir süre içinde duyurulacağı ifade edildi.

Haber Tarihi: 23.08.2024
Okunma Sayısı: 0
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024