Sinemalar Sokağı sil baştan yenileniyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ’ın en bilinen sokaklarından biri olan ve Sinemalar Sokağı olarak anılan Şükran Sokak’ta yürütülen düzenleme çalışmaları başladı. Sil baştan yenilenecek olan sokak, çalışmalar tamamlandığında eski günlerindeki canlılığına yeniden kavuşacak.

BAŞKAN YÜKSEL YERİNDE İNCELEDİ

Şükran Sokak’ta gerçekleştirilen yenileme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, aynı zamanda sokakta faaliyet gösteren esnafla sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

YENİ ÇARŞI SOKAK DA AYNI GÖRÜNÜME KAVUŞTURULACAK

Yüksel, çalışmaların tamamlanmasının ardından Hükümet Caddesi tarafındaki karşı sokak olan Yeni Çarşı Sokağı’nda da aynı yenileme çalışmasının gerçekleştirileceğini, iki sokağın görsel olarak birbirinin uzantısı şeklinde algılanarak her iki sokakta çalışan esnafın işlerine olumlu katkı sunmayı hedeflediklerini, aynı zamanda Süleymanpaşa’ya estetik katacak bir çalışmayı daha hayata geçireceklerini dile getirdi.

Haber Tarihi: 15.09.2020
Etkinliklerimizden haberdar olmak ister misiniz?
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14