Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ Kumbağ’da Altyapı Çalışmalarına Hız Verdi

Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ ekipleri, Kumbağ Mahallesi'nde yürüttükleri ortak çalışma ile altyapı sorunlarını hızla çözüme kavuşturuyor. TESKİ tarafından kazılan sokaklar, altyapı çalışmaları biter bitmez Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanarak en kısa sürede vatandaşların kullanımına sunuluyor.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Kumbağ Mahallesi Yonca Sokak’ta eşgüdümlü olarak çalışan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Volkan Nallar, Süleymanpaşa ve Tekirdağ'ın sorunlarını çözmek için tüm belediye ve kurumların iş birliği içerisinde olduğunu belirtti.

“BİRLİKTE ÇALIŞARAK ŞEHRİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

Başkan Volkan Nallar, TESKİ ve Süleymanpaşa Belediyesi ortak çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Süleymanpaşa Belediyesi olarak el ele verdik. Süleymanpaşa ve Tekirdağ için birlikte çalışarak en kısa sürede şehrin sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Kumbağ Mahallesi ile başlattığımız bu işbirliği ve eşgüdümü görev süremiz boyunca sürdüreceğiz. Bu süreçte gösterdikleri ilgi ve özverili çalışma için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Candan Yüceer’e ve TESKİ Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ ŞEHİR GENELİNE YAYILACAK

Yapılan çalışmaların hızla tamamlanarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Nallar, Kumbağ Mahallesi'nde yürütülen altyapı çalışmalarının, şehrin genel altyapı sorunlarını çözme yolunda önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ ekipleri, koordineli çalışmalarla şehrin farklı bölgelerinde de benzer projelere devam edecek.

Haber Tarihi: 26.07.2024
Okunma Sayısı: 57
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024