Süleymanpaşa Belediyesinden Miraç Kandili dolayısıyla kandil simidi ikramı

Süleymanpaşa Belediyesi, mübarek Miraç Kandili dolayısıyla şehrin dört bir yanındaki resmi kurumlara, kırsal mahallelerdeki ve merkezdeki vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Gökhan Saygı ve Sabri Çınar, Tekira AVM önünde kurulan stantta vatandaşlara kandil simidi takdim ederek Miraç Kandili’ni kutladılar. Ayrıca Zabıta ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal ve merkez mahallelerde de vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

ZOR ZAMANLARDA BİRLİK OLMANIN ÖNEMİNE VURGU

Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Gönül Elçileri ekibi de Süleymanpaşa’da bulunan resmi kurumlara ziyarette bulunarak kandil simidi ikramı gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, salgın sürecinde yaşanan zorluklara karşı manevi bir dayanışma sergilemek ve birlik, beraberlik duygularını güçlendirmek amacıyla, resmi kurumlarla vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunulduğu, zor zamanlarda kardeşlik anlayışını pekiştirerek Miraç Kandili gibi manevi değeri yüksek günlerde paylaşmanın önemine vurgu yapıldığı ifade edildi.

Haber Tarihi: 11.03.2021
Okunma Sayısı: 701
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020