Süleymanpaşa Belediyesinden gerçeğini aratmayan deneme sınavı hizmeti

Süleymanpaşa Belediyesi, 14-15 Ocak tarihlerinde, Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçek sınav ortamında üniversite adaylarına yönelik TYT-AYT deneme sınavı organize etti.

Deneme sınavına Tekirdağ genelindeki tüm lise son sınıf öğrencileri ile lise mezunu olup üniversite sınavına girecek gençler tamamen ücretsiz olarak katılabilecek. Sınav, Tekirdağ il genelindeki tüm lise son sınıf ve mezuna kalmış öğrencileri kapsayacak ve sınavla ilgili tüm ücretler Süleymanpaşa Belediyesi tarafından karşılanacak.

İL GENELİNDEN TÜM ÖĞRENCİLER KATILABİLECEK

Tekirdağ’ın tüm ilçelerini kapsayacak olan ve öğrencilere gerçek sınav atmosferini yaşatarak öğrencilere fırsat eşitliği oluşturabilmeyi amaçlayan Süleymanpaşa Belediyesi TYT-AYT Sınav Simülasyonu, Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İl genelinde başvuruya açık olan Sınav Simülasyonu ile öğrenciler hem bilgi seviyelerini ve eksiklerini tespit etme hem de gerçek sınav ortamında kendilerini sınayarak sınav heyecanını minimuma indirme imkânı bulacaklar.

YÜKSEL: “TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Kıymetli genç kardeşlerim, Süleymanpaşa Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde, 14-15 Ocak tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleştireceğimiz TYT ve AYT Sınav Simülasyonu ile gerçek sınav deneyimi yaşayacaksınız. Diğer yaptığımız deneme sınavlarında olduğu gibi, eksiklerinizi ve hatalarınızı ana sınav öncesinde tespit etme imkânı bulacağınız bu sınavlar aynı zamanda sınav heyecanınızı yenmenize yardımcı olacak. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 05.01.2023
Okunma Sayısı: 2189
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020