Süleymanpaşa Belediyesinden lise son sınıf öğrencilerine ulaşım desteği

Süleymanpaşa Belediyesi, bu yıl üniversite sınavına girecek olan öğrencilere verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi.

Süleymanpaşa’da öğrenim gören 12’nci sınıf tüm öğrencilere ulaştırılan Paşa Öğrenci Kartlar ile Paşa Kafelerde geçerli aylık 100 TL alışveriş ve 4 GB internet paketinin yanı sıra artık ulaşım desteği de sağlanacak. Her öğrenci aylık 20 binişe kadar ücretsiz olarak toplu ulaşımdan yararlanabilecek. Söz konusu destekler Haziran ayında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kadar geçerli olacak.

HER AY YENİLENECEK

Paşa Kart sahibi öğrenciler, 16 Ocak 2023 Pazartesi tarihinden itibaren Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Paşa Kafe’de oluşturulan dolum noktasına gelerek 20 binişlik ulaşım haklarını kartlarına yükletebilecekler. Özel Halk Otobüslerinde geçerli olacak 20 binişlik ulaşım desteği, Paşa Kart ile sunulan diğer desteklerle birlikte her ay yenilenecek.

YÜKSEL: “GENÇLERİMİZE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Değerli gençler, Özel Halk Otobüslerinde ay boyunca kullanacağınız bilet yüklemelerinizi, hafta başı itibariyle Paşa Kartlarınıza yükleyebilirsiniz. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi içinde bulunan Paşa Kafe’de oluşturduğumuz dolum noktasında kartlarınıza yapacağınız yüklemelerle, ay boyunca okullarınıza ücretsiz gidiş-geliş yapabileceksiniz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı siz kıymetli gençlerimize desteklerimiz devam edecek. Hayırlı olsun,” diye konuştu.

Haber Tarihi: 16.01.2023
Okunma Sayısı: 649
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2020