TBMM Başkanı Şentop, Süleymanpaşalılarla bayramlaştı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Süleymanpaşa’da, geleneksel bayramlaşma programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bayramın 1. günü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Barış ve Özgürlük Bayramı’na katılan Şentop, resmi temasların ardından Kurban Bayramı’nı memleketinde geçirmek üzere geldiği Süleymanpaşa’da, her yıl geleneksel olarak düzenlenen, ‘Halkla Bayramlaşma’ programına katıldı.

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı'nda İl protokolü ve Süleymanpaşalı hemşerileriyle bir araya gelen Meclis Başkanı Şentop, halkın bayramını kutladı.

BAYRAMLAŞMADA ANA GÜNDEM: SALGIN TEDBİRLERİ

ŞENTOP: “REHAVETE KAPILMAYALIM”

Bayramlaşma töreninde konuşan TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un gündeminde, Korona Virüs Pandemisi tedbirleri vardı.

Dünyayı etkisi altına alan salgının, ülkemizdeki sürecini değerlendiren Şentop, “Alınan tedbirlerin ve aşılamanın ne kadar etkili olduğunu azalan vaka sayıları ile gözlemliyoruz; ancak salgın azalınca tehdit geçmiş gibi bir gevşeme ve rehavet içerisine düşüldüğünü hissediyoruz. Sağlık Bakanımız verileri her gün açıklıyor. Maalesef verilerde artış söz konusu. Aşılarını yaptıran vatandaşlarımıza da, tedbiri elden bırakmamaları konusunda ricada bulunuyorum. “Maske, Mesafe, Hijyen” tedbirlerine koşulsuz uyarak, İnşallah gelecek bayramlarda da, eskiden olduğu gibi yeniden bir arada olacağız.” şeklinde konuştu.

Program, il protokolü ile vatandaşların bayramlaşmasının ardından son buldu.

Haber Tarihi: 21.07.2121
Süleymanpaşa Belediyesi