Uzakdoğu’ya kendini sevdiren adam Uğur Rıfat Karlova hemşerileri ile buluşuyor

Tayvan’da milyonlarca takipçiye sahip olan Tekirdağlı oyuncu, komedyen, yazar, sunucu ve internet fenomeni Uğur Rıfat Karlova, Süleymanpaşa’ya geliyor.

Ünlü isim, 4 Ağustos Pazar günü saat 14.00’da Yılmaz İçöz Sahnesi’nde, “Tekirdağ’dan Tayvan’a Uzanan Yolculuk” isimli söyleşide hemşerileri ile bir araya gelerek kendi hikâyesini anlatacak.

Eğitim için gittiği Tayvan’da televizyona yaptığı gezi programı ile bir anda üne kavuşan Karlova, Tayvan ve Çin’in en tanınan ve sevilen televizyon yüzlerinden biri olarak yıllardır başarılı kariyerini sürdürüyor.

22 YILLIK KARİYERİNİ ANLATTIĞI SÖYLEŞİSİ İLE TEKİRDAĞ’A GELİYOR

Çok iyi derecede Çince konuşan, 2002 yılından beri Tayvan’da yaşayan ve burada sayısız televizyon programı, belgesel, dizi ve sahne gösterisinde yer alan Uğur Rıfat Karlova, 22 yıllık Uzakdoğu macerasını anlattığı söyleşisi ile Tekirdağlılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Süleymanpaşa Belediyesinin organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlik, 4 Ağustos Pazar günü saat 14.00’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak.

Haber Tarihi: 02.08.2024
Okunma Sayısı: 276
Süleymanpaşa Belediyesi
Ortacami Mah. Hükümet Cad. No:14
Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ
0 (282) 259 59 59
ozelkalem@suleymanpasa.bel.tr
T.C. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ © Copyright 2024