Zabıta Müdürlüğünden pazarcı esnafına denetim

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Perşembe Pazarı'nda tartı, etiket ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.

Özellikle gıda satışı yapan pazarcı esnafına yönelik olarak gerçekleştirilen rutin denetimlerle vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmelerinin amaçlandığı ifade edildi.

Yapılan denetimlere Zabıta Müdürü Turgut Ünsal nezaret ederken, Perşembe Pazarı’nda satışı yapılan gıda ürünlerinin paket, etiket, gramaj kontrolleri yerine getirildi.

Vatandaşların da memnuniyet duyduklarını belirttikleri denetimler sayesinde Süleymanpaşalılar pazar alışverişlerini hem uygun fiyata hem de güven içinde yapabiliyor. Ayrıca pazarın belli noktalarına Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yerleştirilen hassas teraziler sayesinde, vatandaşlar satın almış oldukları ürünleri kendileri tartarak herhangi bir uygunsuzluğa karşı kendilerini korumuş oluyorlar.

Haber Tarihi: 08.10.2021
Süleymanpaşa Belediyesi