Haberler

Cuma Namazı Sonrası Lokma İkramı Devam Ediyor

07.02.2025 17:19
Cuma Namazı Sonrası Lokma İkramı Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Çınarlı Mahallesi ile başladığı Cuma Namazı sonrası lokma ikramlarına bu hafta Aydoğdu Mahallesi ile devam ediyor. Ekipler tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan iki camide vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

AYDOĞDU VE HACI BASRİ CAMİLERİNDE LOKMA İKRAMI YAPILDI

Her Cuma günü farklı bir mahallede 2 ayrı noktada yapılan etkinlik, Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan Aydoğdu Camii ve Hacı Basri Camii’nde sürdürüldü. Aydoğdu Mahallesi’nin en çok cemaate sahip camilerinden Aydoğdu Camii ile Hacı Basri Camii’nde Cuma Namazından çıkan cemaate, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak lokma ikramı yapıldı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN İLGİ GÖRDÜ

Her iki camide de cemaatin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan lokmalar, Cuma Namazı çıkışında ikram edildi. Vatandaşlar uygulama ile ilgili memnuniyetlerini dile getirirken, hem sosyal dayanışmayı güçlendiren hem de manevi değerleri pekiştiren bu tür etkinliklerin devam edeceği öğrenildi.

Kiraz
👋 Merhaba,
Ben Kiraz, size destek olmak için buradayım
Canlı Destek
🍒
Merhaba, ben Kiraz 👋

Süleymanpaşa Belediyesi hizmetleri hakkında size yardımcı olmak için buradayım.

Henüz gelişim aşamasında olan yapay zekâ destekli bir asistanım. Bu nedenle zaman zaman eksik veya hatalı cevaplar verebilirim. Her geçen gün daha iyi olmak için öğrenmeye devam ediyorum. 😊
Sık Sorulan Sorular