Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi Üniversite Adaylarını Yalnız Bırakmadı

23.06.2025 11:38
Süleymanpaşa Belediyesi Üniversite Adaylarını Yalnız Bırakmadı

Süleymanpaşa Belediyesi, 22-23 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde sınav merkezleri önünde öğrencilere destek ve moral verdi. Belediye ekipleri, sınav sabahı erken saatlerde sınav salonlarının bulunduğu noktalarda hazır bulunarak üniversite adaylarına su, kek ve meyve suyu gibi ikramlarda bulundu.

VELİLER DE UYGULAMADAN MEMNUN

Sınav stresiyle baş etmeye çalışan gençleri yalnız bırakmayan Süleymanpaşa Belediyesi, öğrencilerin motivasyonlarını artırmayı ve onlara destek olmayı amaçladı. Öğrencilerin yanı sıra sınav merkezlerinde bekleyen veliler de yapılan ikramlardan memnuniyet duydu.

BAŞKAN NALLAR: “GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Sınav günleri yapılan destek çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zorlu bir maratona hazırlandıklarını biliyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Küçük bir tebessüm, bir şişe su ya da moral dolu bir selam bile bu önemli günlerinde çok kıymetli olabilir. Tüm gençlerimize gönülden başarılar diliyor, hayallerine ulaşmalarını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediyesi, gençlere yönelik desteklerini sınav süreciyle sınırlı tutmayarak yıl boyunca eğitim, sosyal etkinlik ve rehberlik alanlarında projelerle sürdürüyor.

Kiraz
👋 Merhaba,
Ben Kiraz, size destek olmak için buradayım
Canlı Destek
🍒
Merhaba, ben Kiraz 👋

Süleymanpaşa Belediyesi hizmetleri hakkında size yardımcı olmak için buradayım.

Henüz gelişim aşamasında olan yapay zekâ destekli bir asistanım. Bu nedenle zaman zaman eksik veya hatalı cevaplar verebilirim. Her geçen gün daha iyi olmak için öğrenmeye devam ediyorum. 😊
Sık Sorulan Sorular