Aydoğdu mahallesi sakinlerinden Lütfiye Dağlı'nın eşi Hasan, Kadir Dağlı ve Gülşen İyican'ın babası Tevfik, İsmail ve Hüseyin Dağlı'nın kardeşi Tekel Fabrikasından emekli Sabri Dağlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Aydoğdu caminden kaldırılacak olup yeni şehir mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Gündüzlü mahallesi sakinlerinden merhum Servet Gürtuna'nın eşi Fahri Gürtuna, Feride Aydın ve merhume Sevim Kumcu'nun annesi Fehime Gürtuna vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Bahçelievler caminden kaldırılacak olup Gündüzlü mahalle mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Altınova mahallesi sakinlerinden Yaşar Barlak'ın eşi Cahit, Vahit, Nahit, Murat, Nihat, Ramazan, Erdal,Nazire ve Havva Barlak'ın annesi Habibe Barlak vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Altınova yeni camiden kaldırılacak olup yeni şehir mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Altınova mahallesi sakinlerinden Emekli Polis memuru Arslan Kaymak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ordu İli Perşembe İlçe mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Gündüzlü mahallesi sakinlerinden merhum Nazif ve merhume Selver Yılmaz'ın oğlu Sebahattin , Selahattin , Şerafettin, Aladdin, Fahrettin ve Turan Yılmaz'ın kardeşi Necati Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Bahçelievler caminden kaldırılacak olup Gündüzlü mahalle mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Tekirdağ eşrafından, İmran Denizci'nin eşi, Nahit, Tolga ve Tarkan Denizci'nin babası, Merhum Yüksel Yeşil'in kardeşi, Ahmet Ender Denizci vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecektir.Merhuma Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Zafer Mahallesi sakinlerinden Merhum Osman Çorbacıoğlu' nun eşi Füsun Çırak ve Serkan Çorbacıoğlu' nun anneleri Ayşe ÇORBACIOĞLU vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Aydoğdu Mahallesi sakinlerinden Süleyman Bektaş' ın eşi Özlem Tadık, Özkan Bektaş ve Özcan Bektaş'ın anneleri Ruziye BEKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Aydoğdu Caminden kaldırılacak olup Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar dileriz.